Γενικοί Όροι Συναλλαγών

Το bpmarine.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της ελληνικής επιχείρησης «ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΣΣΑΣ», με διακριτικό τίτλο <<BP MARINE>>, και που στο εξής όπου αναφέρεται εννοεί την επιχείρηση Ανδρέας Μπέσσας, που εδρεύει στην παραλία Ραχών Ν. Φθιώτιδος, στην Ελλάδα. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της BP MARINE, που βρίσκεται στην διεύθυνση www.bpmarine.gr. Βεβαιωθείτε ότι είστε απολύτως σύμφωνοι με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.bpmarine.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. Όροι Σύμβασης

Η BP MARINE διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει πλήρως τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η BP MARINE αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχών τροποποιήσεις, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

2. Παρεχόμενες Πληροφορίες & Προϊόντα

Η BP MARINE δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.bpmarine.gr., τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων υπηρεσιών, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της.

3.Περιορισμός Ευθύνης

Η BP MARINE δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που ίσως προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου 8. («Επιστροφή προϊόντος») Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bpmarine.gr δεν μπορεί να παράσχει καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, και των τιμών, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους, όπως και για τη πιθανή αλλαγή των τιμών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bpmarine.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. ονόματα, πληροφορίες, φωτογραφίες κτλ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της BP MARINE δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/ και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/ και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/ και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/ και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/ και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/ και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/ και υπηρεσίες ή/ και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της BP MARINE. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της BP MARINE και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της BP MARINE ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των παραπάνω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την BP MARINE ή/ και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.bpmarine.gr ή/ και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της BP MARINE ή/ και του www.bpmarine.gr ή/ και των παραπάνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.bpmarine.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της BP MARINE δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

5. Ευθύνη Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.bpmarine.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της BP MARINE για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου, το οποίο, είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

6. Ασφάλεια

Η BP MARINE αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της BP MARINE επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη Τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: το e-mail και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (Password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των παραπάνω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της BP MARINE δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Ασφάλεια & Απόρρητο Συναλλαγών Για τη δική σας ασφάλεια κατά τις συναλλαγές σας με πιστωτικές κάρτες, το ηλεκτρονικό κατάστημα της BP MARINE σας παραπέμπει για την ολοκλήρωση των συναλλαγών σας σε ασφαλές περιβάλλον διαδικτύου της συνεργαζόμενης για το σκοπό αυτό τράπεζας, όπου μπορείτε με ασφάλεια να εισάγετε απόρρητα δεδομένα. Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στη BP MARINE είναι εμπιστευτικές και η BP MARINE έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα ακόλουθα:

 • Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
 • Η BP MARINE δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
 • Στην περίπτωση που η BP MARINE χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.
 • Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.

Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

Ενημερωτικούς καταλόγους και έντυπο υλικό θα λαμβάνετε μόνον εφόσον το επιθυμείτε και το δηλώσετε κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας ως μέλους, ή εγγραφείτε στο newsletter της ιστοσελίδας.

Σε κάθε περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της BP MARINE με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

7. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του bp marine.gr προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του bpmarine.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα bpmarine.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του bpmarine.gr τα οποία παραμένουν ανενεργά μετά την λήξη της συναλλακτικής σχέσης με οποιοδήποτε τρόπο. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα bpmarine.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

8.Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

i. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της BP MARINE πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κλπ), ο πελάτης έχει την επιλογή είτε εξ’ αρχής να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, αφού έχει παραλάβει, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παράδοσης, τότε η BP MARINE δύναται να μην αποδεχτεί την επιστροφή των προϊόντων.

ii. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες λανθασμένα και με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της BP MARINE πουλήθηκαν και εστάλησαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία κλπ.), ο πελάτης οφείλει είτε εξ’ αρχής να μην αποδεχθεί την παραλαβή του προϊόντος ή αφού έχει παραλάβει να επιστρέψει το προϊόν, εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς περαιτέρω φθορές και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παράδοσης, τότε η BP MARINE δύναται να μην αποδεχτεί την επιστροφή και να μην προβεί σε αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή ο χρήστης / πελάτης θα πρέπει να προβεί σε νέα παραγγελία / αγορά.

Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κλπ). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό κατάστημα της BP MARINE. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

 • Ο πελάτης να έχει επικοινωνήσει την ίδια μέρα ή την επομένη με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα.
 • Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
 • Το προϊόν να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κλπ).

9.Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις εξής περιπτώσεις :

1) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέσετε το 2238031825 ή να στείλετε e-mail στο info@bpmarine.gr, και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας.

2) Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 2238031825 ή στείλτε μας e-mail στο info@bpmarine.gr εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.

10. Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα της BP MARINE δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας και προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή): Πληρώνετε τον υπάλληλο της εταιρίας μας ή της εταιρίας ταχυμεταφοράς, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Επικοινωήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσω τηλεφώνου: 22380 31825.

11. Παραγγελία/ Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής

 • Ολοκλήρωση παραγγελίας: Με το που ολοκληρώνεται η παραγγελία σας, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα (παράδειγμα): «Η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί. Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας. Παρακαλούμε ελέγξτε το e-mail σας.»
 • Αποστολή & Παράδοση Παραγγελίας Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9.00 π.μ. μέχρι 5.00 μ.μ. και διαμορφώνονται αναλόγως σύμφωνα με την πολιτική της εταιρίας ταχυμεταφορών. Εν γένει η εταιρία ταχυμεταφορών παραδίδει εντός της επόμενης εργάσιμης από την παραλαβή της αποστολής για τις περιοχές του δικτύου της. Στις περιοχές εκτός δικτύου παραδίδει μία φορά εβδομαδιαίως. Η BP MARINE συνεργάζεται με την εταιρία «ΕΛΤΑ: ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ». Οι περιοχές εκτός δικτύου που αναφέρονται των «ΕΛΤΑ: ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ» είναι οι ακόλουθες:

80100 ΚΥΘΗΡΑ

81500 ΑΓΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

82104 ΨΑΡΑ

83300 ΙΚΑΡΙΑ

83400 ΦΟΥΡΝΟΙ

84004 ΚΙΜΩΛΟΣ

84005 ΣΕΡΙΦΟΣ

84006 ΚΥΘΝΟΣ

84007 ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

84008 ΑΜΟΡΓΟΣ

84009 ΑΝΑΦΗ

84010 ΣΙΚΙΝΟΣ

84011 ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ

85001 ΛΕΙΨΟΙ

85002 ΤΗΛΟΣ

85110 ΧΑΛΚΗ

85111 ΜΕΓΙΣΤΗ

85303 ΝΙΣΥΡΟΣ

85700 ΚΑΡΠΑΘΟΣ

85800 ΚΑΣΟΣ

85900 ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ

 • Παραλαβή προϊόντων Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 13:00 Δευτέρα με Παρασκευή, και η BP MARINE αποστέλλει την παραγγελία σας, το πολύ εντός 2 εργάσιμων ημερών από την επιβεβαίωση της οικονομικής σας συναλλαγής στις περιοχές εντός δικτύου της εταιρίας ταχυμεταφοράς. Για τις περιοχές εκτός δικτύου η εταιρία μεταφοράς δεσμεύεται να παραδίδει μία φορά την εβδομάδα. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.
 • Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν παράδοση Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη / χρήστη, πανελλαδικά, με τα «ΕΛΤΑ: ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ» ή με εναλλακτική μεταφορική εταιρία σε περίπτωση αδυναμίας της πρώτης συνεργαζόμενης. Ο Πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής / αντικαταβολής με βάση τον τιμοκατάλογο, που υπόκειται σε ΦΠΑ 23%, και μπορείτε να ελέγχετε κάθε φορά κατά τη διάρκεια της παραγγελία σας.
 • Καθυστέρηση παραγγελίας Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:
 1. Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας: Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.
 2. Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο: Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρίας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
 3. Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.
 4. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/ και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

12. Έκδοση Τιμολογίων Εισαγωγή επιπλέον στοιχείων

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά: +30 2238031825 ή μέσω e-mail: info@bpmarine.gr.

13. Απαλλαγή ΦΠΑ

Σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης της παραγγελίας σας, είναι περιοχή όπου εφαρμόζεται μειωμένος συντελεστής ΦΠΑ, ή για κάποιους λόγους σύμφωνα με τη νομοθεσία (Νόμος 2859/2000 του Κώδικα ΦΠΑ) ζητάτε απαλλαγή του, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία, στο τηλέφωνο 2238031825 καθημερινά από τις 8:00 έως τις 17:00 για να σας εξυπηρετήσουμε για τον τρόπο εκτέλεσης αυτής της ειδικής περίπτωσης.

14. Συμπλήρωμα:
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κινδύνο του αγοραστή. Τα ανταλλακτικά εάν τοποθετηθούν δεν επιστρέφονται. Επιστροφές γίνονται εντός 10 ημερών μετά την επικοινωνία με το κατάστημα. Στα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά ΔΕΝ γίνονται επιστροφές. Συμφωνείτε ρητώς ότι για οποιαδήποτε διαφορα προκύψει αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Λαμίας. Η εξόφληση γίνεται μόνο με απόδειξη της εταιρίας μας.

 

Συνέχεια
Κατασκευαστές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Banners
Prop Selector
Best Deals
0 αντικείμενα
Social Networking
Facebook
Γλώσσες
Ellinika (Greek) English Deutsch (German) Espanol
Τιμές Σε
Δεχόμαστε
Banners
Spare parts
bpmarine footer