Ιστορία

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ B.P MARINE

Η B.P Marine ιδρύθηκε το 1991 από τον Μπέσσα Ανδρέα στη Λαμία. Το B.P προήλθε από το BEFORE PROBLEM. Αρχικά ασχολήθηκε με την εκμετάλλευση παράλιων χώρων παρέχοντας υπηρεσίες, ενοικιάσεις Jet Ski κ.λπ.

Στο τέλος του 1ου έτους λειτουργίας, βλέποντας της ανάγκες της περιοχής γύρο από το σκάφος, ιδρύει το πρώτο κατάστημα πωλήσεων σκάφων και μηχανών θαλάσσης.

Στη συνέχεια επεκτείνει της δραστηριότητες εκτός των πωλήσεων στο service, τον πλήρη εξοπλισμό των σκάφων σε ναυτιλιακά και ηλεκτρονικά, τρέϊλερ, παρελκόμενα και γενικά σε ο,τι έχει σχέση με το σκάφος.

Το 1999 μεταφέρετε η επιχείρηση στη Παραλία Ραχών Φθιώτιδος με στόχο την άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, επεκτείνει τις δραστηριότητες και στα ειδή αλιείας, τα είδη θαλάσσης, τα δολώματα και πλήρη σείρα καταδυτικού εξοπλισμού. Συγχρόνως μισθώνει βάρκες με πλήρη εξοπλισμο για ψάρεμα ή βόλτα.

Το service παρέχεται άμεσα και μέσα στη θάλασσα, αναλαμβάνονται φυλάξεις, καθελκύσεις-ανελκύσεις σκαφών όπως επίσης και η τροφοδοσία τους ακόμη και σε είδη διατροφής, ποτά και οτιδήποτε χρειάζεται το σκάφος για τις εκδρομές του.

Το κατάστημα έχει πρόσβαση και από τη θάλασσα. Έτσι, ο πελάτης εξυπηρετείται άμεσα, μέσα στο σκάφος του.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ B.P MARINE ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Με τιμή,
Ανδρέας Μπέσσας

Συνέχεια
Κατασκευαστές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Banners
Prop Selector
Best Deals
0 αντικείμενα
Social Networking
Facebook
Γλώσσες
Ellinika (Greek) English Deutsch (German) Espanol
Τιμές Σε
Δεχόμαστε
Banners
Spare parts
bpmarine footer