Μηχανές θαλάσσης

Εξωλέμβιες
Εξωλέμβιες
Εσω-/εξωλέμβιες & εσωλέμβιες
Εσω-/εξωλέμβιες & εσωλέμβιες

Latest News

Είναι τα γενέθλιά μας!News of 15/07/2024

Είναι τα γενέθλιά μας σήμερα! Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που άνοιξαν για πρώτη φορά οι πόρτες του καταστήματός μας. Θυμόμαστε πολλές όμορφες στιγμές, πολλές αστείες, αλλά και τις δύσκολες που καταφέραμε να περάσουμε με επιτυχία χάρη στην αφοσίωσή μας και τη βοήθεια των φίλων μας. Και γι' αυτό το λόγο το σύνθημά μας παραμένει: BP Marine ...για να είστε πάντα στην επιφάνεια!

 


Πληρωμή με PayPalNews of 30/03/2024

Η απευθείας πληρωμή με PayPal δεν είναι προς το παρόν δυνατή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι πελάτες που επιθυμούν να πληρώσουν με PayPal θα πρέπει να επιλέξουν Προπληρωμή - τραπεζικό έμβασμα, PayPal, IRIS στην επιλογή Μέθοδος πληρωμής και να σημειώσουν στο πεδίο των σχολίων ότι επιθυμούν να πληρώσουν με PayPal. Στη συνέχεια, η εταιρεία μας θα σας στείλει ένα αίτημα πληρωμής, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε. Εργαζόμαστε πάνω στο πρόβλημα και σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας!


Νέα μοντέλα και νέος κατάλογος των βαρκών αλουμινίου MARINENews of 20/02/2024

Επισκεφτήκαμε το περίπτερο της MARINE, του συνεργάτη μας για τα σκάφη αλουμινίου, στην έκθεση BOOT στο Ντίσελντορφ. Εκτέθηκαν τα δύο νέα μοντέλα, 550 Family και 445 SC. Είχαμε τη δυνατότητα να μας εξηγήσουν λεπτομερώς και να πειστούμε για την εξαιρετική ποιότητα των σκαφών.

     

  

550 Family

 

 

  

445SC

Έχετε περιέργεια; Ρίξτε μια ματιά στον νέο κατάλογο και επικοινωνήστε μαζί μας!

ΝΕΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΑΡΚΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ


Έκθεση Boot Düsseldorf 2024News of 19/02/2024

Τον Ιανουάριο, κάναμε επίσκεψη στη μεγαλύτερη έκθεση σκαφών στην Ευρώπη, όπου τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το σκάφος. Ανακαλύψαμε πολλά νέα πράγματα, κάναμε νέες επαφές και συντηρήσαμε παλιές. Μια πολύ επιτυχημένη εκδήλωση!

  

   

 


Κατασκευαστές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Banners
Prop Selector
Best Deals
0 αντικείμενα
Social Networking
Facebook
Δεν υπάρχουν κριτικές
Γλώσσες
Ellinika (Greek) English Deutsch (German) Espanol
Τιμές Σε
Δεχόμαστε
Banners
Spare parts
bpmarine footer