Καλωσήλθατε στο bpmarine

Καλωσήλθατε, επισκέπτη! Θέλετε να συνδεθείτε ή προτιμάτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό;

Η επειχηρησή μας δεν είχε, έχει, ούτε προτείθετε να έχει καμία σχέση με την BP p.l.c, (γνωστή πετρελαϊκή κ.λ.π εταιρεία),δεν προωθούμε, και δεν εμπορευόμαστε προϊόντα της, ούτε έχουμε καμία συνεργασία μαζί της. Δε μολύναμε ποτέ, και θα αποφύγουμε με κάθε τρόπο και στο μέλλον να μολύνουμε το περιβάλλον..

Latest News

Μηχανές TOHATSU LPGNews of 21/07/2017

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε τα μοντέλα LPG της TOHATSU. Είναι διαθέσιμες σε 5HP, ομώς κατεσκευάζεται με βάση τον κινητήρα των 6ΗP. Η εξωλέμβιες αυτές έχουν λιγότερες εκπομπές από ίδιες κινητήρες βενζίνης και απαιτούνται λιγότερη συντήρηση. Είναι πιο οικολογικές και πιο οικονομικές. Υπάρχουν με μακρύ και με έξτρα μακρύ πόδι και αν θέλετε με ανορθωτή.

Για περισσότερες πληροφορίες κατεβάστε το PDF και ρίξτε μια ματιά στις τιμές μας.

 


Προσφορά TOHATSU!News of 03/06/2017

Δείτε τις καινούργιες προσφορές των εξωλεμβίων TOHATSU!

   

   


Βάρκες αλουμινίουNews of 01/02/2017

Μετά την επισκεψή μας στην έκθεση BOOT στο Ντίσελντορφ, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τις βάρκες αλουμινίου και τα πλεονεκτήματα τους. Οι βάρκες αλουμινίου είναι ελαφριές, μερικά μοντέλα μπορουν να μεταφερθούν ακόμα και στην οροφή του αυτοκινήτου. Λόγω του μικρού τους βάρους δέχονται μικρή ιπποδύναμη και μπορούν να αναπτύξουν μεγάλη ταχύτητα. Οι βάρκες προσφέρουν μέγιστη σταθερότητα και είναι αβύθιστες. Κατασκευάζονται από το πιο σκληρό αλουμίνιο Η36. Αντέχει χτυπήματα σε βράχους και τραβήγματα πάνω από σκληρό έδαφος. Όλα τα υλικά τους είναι 100% ανακυκλώσιμα. Οι βάρκες χρησιμοποιούνται πολλά χρόνια στις θάλασσες της Γαλλίας και Ιταλίας και έχουν δοκιμαστεί σε πολύ δύσκολες συνθήκες. Εξοπλισμένες με ειδικά ανόδια δεν επειρεάζονται από ηλεκτρόλυση και το αλμυρό νερό. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοντέλων και εξοπλισμού για κάθε ανάγκη. Κατεβάστε ΕΔΩ το προσπέκτους και ρίξτε μια ματιά. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2238031825 ή μέσω e-mail: info@bpmarine.gr.

Δείτε το βίντεο για το μοντέλο: MARINE 450U SC DLX

 

 

 

 

 


Ιστιοπλοϊκα σκάφη VIKONews of 20/10/2016

Θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε την εταιρία VIKO με την οποία ξεκινήσαμε την συνεργασία για τη διάθεση στην Ελληνική αγορά των ιστιοπλοϊκών της σκαφών. Η εταιρία VIKO ασχολείται από τα μέσα τις δεκαετίας του '80 με τη παραγωγή σκαφών, ιστιοπλοϊκών και μηχανοκινήτων, από 5 εώς 12μ. Τα σκάφη κατασκευάζονται από υαλοβάμβακο σε εργοστάσια στη Πωλονία.

Λόγω της πολύχρονης εμπερείας της βελτιώνει συνεχώς τα μοντέλα της και παράγει καινούργια. Τα σκάφη της είναι καινούργιας τεχνολογίας και σύγχρονως πολύ οικονομικά.

Τα ιστιοπλοϊκά μοντέλα της μέχρι στιγμής είναι των 20, 21, 22, 23, 25, 26, 27 και 30 ποδιών. Σύντομα θα προσφέρονται και σε 33 και στη συνέχεια σε 35, 40 και 50.

Μπορείτε να δείτε όλα τα μοντέλα ΕΔΩ!

Για  περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο info@bpmarine.gr, ή τηλεφωνικά στο 2238031825.


Ο Ιούλιος έφερε τα εξής νέα προϊόντα

Κατασκευαστές
Γρήγορη Εύρεση
 
Χρησιμοποιήστε όρους αναζήτησης για να βρείτε το προϊόν που ψάχνετε.
Σύνθετη Αναζήτηση
Banners
Prop Selector
0 αντικείμενα
Social Networking
Facebook
Γλώσσες
Ellinika (Greek) English Deutsch (German) Espanol
Τιμές Σε
Δεχόμαστε
Banners
Sailing School
Spare parts
bpmarine footer